Wysłany: 2007-08-09, 15:59 Jak sie dowiedzieliście o...
W tym temacie piszcie jak sie dowiedzieliście o tej grze?? ja naprzyklad kocham MMORPG a że ostatnio głośno o Harry Poterze a jego tez lubie postanowilem polączyć te dwa tematy i w google wpisałem "Harry Potter MMORPG" i tak znalazłem tą grę :) teraz wasza kolej :)
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Mi kolega opowiedział że kiedyś grał w hp 3d online to ja tez chciałem wpisałem i znalazłem co prawda nie jest to grafika 3d ale gierka fajna a to się liczy najbardziej.
Wysłany: 2007-08-09, 16:11
ja o grze dowiedziałem się ze strony http://www.harry-potter.net.pl/ . Postanowiłem wejść na forum i się zarejstrować (wtedy gra jeszcze nie ruszyła). No i zostałem tu ;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-08-09, 16:46
Hej... ja planowałem taki temat zrobić tylko się wziąć nie mogłem xD
Trochę to skomplikowane... na stronie www.harry-potter.net.pl z nudów oglądałem wszystkie newsy z nudów od początku istnienia strony xD no i znalazłem bo o tej grze był jeden z pierwszych... zarejestrowałem się ale gra nie działała jeszcze więc pozostawiłem mój login i poszedłem xD jakieś 2 tygodnie później wszedłem znowu na tą stronę... trochę czasu mnie już na niej nie było więc oglądałem newsy przez te 2 tygodnie xD no jakoś znalazłem, a że zapomniałem hasło do nowego loginu byłem zmuszony sobie nowy założyć... xD no to jakoś tak było... przez przypadek zapisałem sobie mój pierwszy pobyt w tej grze... jak teraz to czytam to tak się zbijam ze śmiechu... xD
Ja o tej grze dowiedzialem sie z www.harry-potter.net.pl podbnie jak Damian i Likurg, przegladalem akurat artykul o grach, a tu gra Harry Potter the Wizards Chronicles online, myslalem ze taka gra nie istnieje, na poczatku gralem na serwerze angielskim bo polski nie chcial sie polaczyc ale w koncu sie polaczylem.... xD
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-09, 17:27
A ja? Cóz, prosta sprawa. Siedzę sobie na gadu, a tu mnie Egor zaczepia i pyta, czy nie chciałabym zostać nauczycielką w wirtualnym Hogwarcie, postawionym na jakimś totalnie mi nieznanym silniku BYOND. Szczerze mówiąc początkowo rozbawił mnie lekko ten pomysł, ale w końcu się zgodziłam bez większych oporów. Przyznaję, że chciałam uczyć OPCM, ale była wtedy już zajęta przez Bosska.
Egor sugerował mnie na psorkę transumtacji albo nawet po prostu na redaktorkę naczelną Proroka. Ostatecznie wybrałam trzecią z wolnych posad, czyli obecnie zajmowaną. Żeby było zabawniej, pozwolę sobie zacytować naszego nie(d)ocenionego dyrektora (all right reserved):
"a ja sądze, że nadajesz się na nauczycielkę Transfiguracji (bo opieki nad magicznymi zwierzętami Ci nie życzę )"
Do tej pory nie wiem co miał na myśli... Musze go kiedyś spytać :D
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-08-10, 14:56
No tu się zgodzę. Od momentu, gdy poprowadziłam druga z rzędu lekcję teoretyczną, co lekcję ktoś mnie pytał "A będziemy się uczyć jakiś czarów?" :D Cóż,osobiście uważam, że i tak czary z OMNS-u są w większości do bani i w dodatku jest ich mało(6 bodajże) ;p A ja lubię uczyć teorii i dzieki temu widze kto jest zaangażowany w odgrywanie postaci, a kto chce tylko "stukać levele" ^^
Wysłany: 2007-08-11, 10:13
Hehehe... podobnie jak u "pani profesor ^^" za wszystkim stanąl eGo... zapytał, zgodziłem się odrazu, a że w BYOND'zie już kiedyś siedziałem od czasu do czasu, tym chętniej przytaknąlem... He he he i jakby nie patrzeć byłem najmniej trwałym materiałem na nauczyciela jak dotąd ^^
Ja najpierw usłyszałem o tej grze od znajomego... Wtedy nie było wersji polskiej. Nie rgałem wtedy. Potem przez długi czas grałem w inne gry
w końcu na stronie Byonda wszedłem sobie w RPG i zobaczyłem znaną mi już grę - hptwc...
Kliknąłem, nie spodziewałem się Polskiego servera. Przyznam że byłem zaskoczony =p
ja tak samo jak większość osób dowiedziałem się o grze z http://www.harry-potter.net.pl/ gra jeszcze nie wystartuwała .ja weszłem tydzień później istniała już a ja ściągłem byonda i czekałem godzine :D
Tak jak większość osób wszedłem na www.harry-potter.net.pl chcąc poczytać nowości o Harrym Potterze i gdy zauważyłem linka do gry MMORPG Harrego Pottera to odrazu wszedłem a dalej to już grałem xD