hehe był Erech teraz Damian ciekawe,kto będzie następny
Tak ogólnie to fajne,błędów mało,takie tam jak:"Miło poznać",powinno chyba być"miło CIĘ poznać,ale nie wiem...może i tak jest dobrze...jest jeszcze:i wpadniecie na nią,mogło skończyć się boleśnie.Bez przecinka!i różne takie małe błędy...no więc z więlką niecierpliwością czekam na 5 część!
Wysłany: 2007-07-03, 11:54
Oj Pito znalazłem tam więcej ludzi z naszej szkoły . Blondyn-to ja , a ten łysy ...no cóż myśle że to Draz .Ogólnie tekst podoba mi się. Są jakieś błędy językowe i merytoryczne ,ale zostawie to Saligi...nikt tak jak ona nie wystawi ci dokładnej recęzji .
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-07-03, 13:18
Nie no spoko, a... pito te błędy to tylko kwestia literówek... nic znaczącego...
*odszedł z odczuciem drgając z niecierpliwości, kiedy pojawią się kolejne części*
Lol. Nie spowiedzwałem się że potrafię być taki miły.
Zresztą jajestem zmienny jak kameleon. Raz Opiekuńczy a zaraz idę gdzieś w kąt, samotnie. Tak jak w opowiadaniu - pomocny, a zaraz mogę czymś obrazić. Itp.
Podoba mi się. Błędów nie szukam. Od tego jest Elanor.
*zaczyna kopać sobie dół, do którego go wrzucą po śmierci*
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-07-04, 09:41
Tak się zastanawiam czy by nie przedstawić całej historii w moim świetle i tak dalej... mam wenę ale ja przecież nie umiem pisać(opowiadań bo nabazgrać kilka znaczków to umiem xD)...
Wysłany: 2007-07-04, 09:46
tak poczekamy troche ,a potem się sprężymy i napiszemy własne opowiadanie. Przedstawimy wszystko w naszym światle ,to jak aurorzy nas atakowali, jak ludzie nas znieważają itp.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
no,Megan,mam nadzieję że zaszczycisz nas kolejną częścią już wkrótce...
bo ja jestem baaaaardzo niecierpliwy
( )mam nadzieję że szybko zobaczę nasępną część...
A no właśnie... Zapomniałam zmienić tytuł xD Skoro piszę o naszej szkole, to ten kompletnie nie pasuje xD
Jakby ktoś był ciekawy o co chodziło z tamtym, to piszcie PM`a xD