Trzeba wykonać button, który byłby używany do promocji strony (wymiana buttonami między stronami).
Wymiary buttona: 88px x 31px
Najlepiej, gdyby button przedstawiał bezpośredni obraz z gry (np. jakąś postać) i zawierał napis Harry Potter MMORPG albo Harry Potter: TWC w np. lewnym górnym rogu, a MMORPG w prawym dolnym. Ważne, aby znalazło się tam słowo MMORPG, bo strony, z którymi button miałby być wymieniony, są właśnie o takiej tematyce i z takich stron wchodziliby nowi potencjalni gracze.
Im szybciej zrobi się button, tym szybciej nastąpi wymiana.
(Mam nadzieję, eGo, że użyjesz swoich Photoshop'owych zdolności =P)
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Przydałoby się coś bardziej wyraźnego - ten button wygląda tak, jakby to był inny, większy obrazek zeskalowany do rozmiarów buttona. I co najważniejsze, zapomniałeś o słowie MMORPG...
EDIT: A czy nikt poza eGo nie ma jakichś zdolności artystycznych?
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
I zapomniałem dodać, że aby wszystko było poprawnie, ostro wyświetlane, button musi być zapisany w formacie GIF - Twoje wcześniejsze buttony były w formacie PNG, dlatego obraz był rozmazany...
Megan McGuire napisał/a:
[...]chciałam zrobić, ale animowany, ale skoro nie, to odpuszczę :P
Button statyczny jest chyba prościej wykonać, niż animowany? ...
Krico, pomniejszyłem, żeby więcej zmieścić. Jestem z zamiłowania webdesignerem i uwierz mi, że znam rolę buttona. Ma przyciągnąć uwagę, zachęcić do zapoznania się ze stroną.. Do tego może być jak najbardziej animowany, jeżeli tylko potrafi się taki DOBRZE wykonać ;)
button, to jest finalna wersja? Jak tak, to zabieram się do roboty...
EDIT: Teraz tak spoglądam na inny buttony i wnioskuje, że niektóre jednak są animowane xP. Także Megan McGuire, możesz takowy zrobić, jeżeli jeszcze nie przeszła Ci na to ochota...
eGo, a nie dałoby się zastosować jakieś bardziej czytelnej czcionki - chociażby takiej, jakiej użyła Megan McGuire? Do buttonów (szczególnie tych mniejszych) używa się z reguły czcionek prostych tj. bez "zawijasów", a przy takim buttonie to oprócz samej grafiki dużą rolę odgrywa tekst...