Jako, że zbyt wiele uczniów zadaje to samo, męczące pytanie ("Kiedy lekcja?") od dnia dzisiejszego na serwer zostają wprowadzone godziny lekcyjne. Na czym to polega? To proste. Każdego dnia od 18:00 do 22:00 będą odbywać się lekcje z każdego przedmiotu (na miarę możliwości nauczyciela, oczywiście). Limit uczniów na lekcji to minimum 7!
Wysłany: 2007-06-13, 17:31
Wybacz Akechi ,że się wtrące. Człowieku ty policjantem zostaniesz! no ale dobrze jest że pouczasz młodzierz. Widać ,że angarzujesz się. A co do tych godzin...świetny pomysł, ale siedząc w azbakanie jakoś nie moge skorzystać z lekcji ;-P Taki żarcik oczywiście. Pozwole sobie jednak zauważyć że pytania tymu "Kiedy lekcja?" nie zostało całkowicie wyplenione . Co więcej pojawiło się nowe pytanie "Kiedy następna lekcja". Jednak co do pomysłu to dobry jest. w końcu ludzie są na serwerze. Lecz przydał by się taki regulamin panujący na lekcji ,dla nowych uczniów Niechce znowu dzielić swojej celi z jakimś dzieciakiem który za złe zachowanie na lekcji trafił do Azbakanu. Przecież jestem niebezpiecznym kryminalistą
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
A ja utrzymuję swoje, że skoro obecnie w grę gra ok. 30 różnych osób, to niech sprężą tyłki i przesiedzą te 2-3 godzinki, a na pewno lekcji doczekają. Bo jak widzę, że jest 6 uczniów to mi się nawet do klasy teleportować nie chce.