Pradopodobnie niemożliw żeby nie było lagów, b =o Egor kiedyś powiedział że lagi są, jak ktoś się ładuje do gry... Ja nie gram bo mnie jakoś Quiditch nie kręci.
1 drużyna:
szukający- Mike
ścigający- Gryphon
ścigający- Emilgaard
ścigający- Slay
pałkarz- Dracon Le
obrońca- Morir Liserg (K)
2 drużyna:
szukający- Damian de'Gaulle (K)
ścigający- Danio
ścigający- Justynka
ścigający- Urlich von Lichtenstein
pałkarz- Pito
obrońca- Ian McKel
Niech obie drużyny będą na jutro gotowe na trening. Godziny popołudniowe, prawdopodobnie ok. 15:00. Prawdopodobnie po dzisiejszym dniu skład pierwszej ekipy nieco się zmieni, może i sam kapitan :)
Na pierwszej stronie macie instrukcję JAK GRAĆ, ale tutaj podam kilka zasad:
Mecz trwa do 250 punktów, w przypadku złapania znicza drużyna, której szukający dopadł złotą piłeczkę automatycznie wygrywa. Strzelać nie można sprzed linii (która pojawi się podczas meczu), nie można też robić akcji indywidualnych (trzeba podawać swoim kolegom). Drużyna, której członkowie złamią kilkakrotnie te zasady, przegrywa walkowerem.
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-09-17, 09:55
Ego udało mi się złapać... nie będę ukrywać, że przez przypadek ^^ ale złapałem ;P
Złapałem i na meczu nieprzypadkowo i to dosyć szybko... huh... czy robie się coraz lepszy? xD
Justynka chyba przestała grać a i Dania dawno nie widziałem... Derry złapał posesję ścigającego... szukam jeszcze jednej osoby...
1 drużyna nie ma też kilku osób a nawet kapitana... jak uważacie? kto powinien zostać kapitanem 1 drużyny? Mike! Z tego co się orientuje to tylko on ma tam zdolności przywódcze i jakoś ich tam zorganizuje...
Treningi 2 drużyny będą się odbywać co 1/2/3 dni w godzinach wieczornych (po 18).
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-10-19, 12:59
Ech ten tego... Ja to chyba już nie zagram w quiditcha xD widział ktoś Voldemorta ganiającego za żółtą kulką ze skrzydełkami? xD jego następca nie może być gorszy ;P
witam. z checia zagral bym w quidditcha, lecz nie wiem jeszcze w jakim jestem domu i nie mam miotly. zalogowalem sie wczoraj ale serw jeszcze nie ruszyl. wrazie czego moje gg to 3299876. Polecam sie na przyszlosc :D