Wysłany: 2007-11-10, 17:30
Ok. ian chce mie przebić..hym...nie ładnie oj nie ładnie...dobra w sytuacji w której nie mam kasy ...daje 1510golda ale jak wspomniałem ów przedmiot musi pasować mi do włosów;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
zielono-czarna?jakiś wkrętacz;p w życiu takiej nie widziałem:P no ale...jak mi Hiroshi powiedział o "Ukrytych itemach" to się przekonałem że jeszcze dużo rzeczy nie odkryłem:) no ale zobaczę jak to wygląda.pokaż mi w grze,to może zapłacę 6k...wiesz,ja lubię kolekcjonować różdżki;)
EDIT:ja teraz w przeciwnienistwie do Likurga mam sporo kasy,więc...
Ostatnio zmieniony przez pito 2007-11-10, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
hm...może 15k? nie widziałem nigdy takiej licyacji o bezwarościową różdżkę:) no ale jak się okarze że to prawdziwa różdżka:) najpierw różdżka,potem kasa...jak to powiedział...kto to powiedział...?;P a zresztą nieważne:)
Wysłany: 2007-11-10, 17:36
Ok. Nie dajecie mi innego wyboru...sztachne się na 16k...jakby co Slay mi pożyczy
___
Kurcze musiałeś się tak spieszyć;p
teraz musze od ciebie 17k wyłudzić;p
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu
Ostatnio zmieniony przez Likurg 2007-11-10, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawe kto skolekcjonuje sobie twoją dusze;p Ostatnio Czarni Lordzi źle kończą..to chyba sprawka Greeda;p klątwe rzucił^^
mam nadzieję że to mnie nie spotka;) a jak spotka to trudno;) każdy ginie,prędzej czy później...no ja wolę żeby to trochę później nastąpiło;) tak żebym troszkę pożądził;)
EDIT: 30k? sporo...no to ja 35k;)
Ostatnio zmieniony przez pito 2007-11-10, 17:39, w całości zmieniany 1 raz