Przyjaciele:

Gra MMORPG

Harry-Potter.net.pl

RPG Wars
Imperium: Smallville
Qznia Diablo
Black Wing's Lair - Polski Oficjalny Serwis Fanowski o World of Warcraft
MY-PSP Najlepsza Strona o PSP
Resident Evil
Dziennik GraczaTwierdza Barad - Dur

TOP50 Gry Internetowe
Gra MMORPG Harry Potter - Forum gry mmorpg
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Droga destrukcji - siła przyrzeczenia

Autor Wiadomość
{GM}Bossk 
GameMaster

Wysłany: 2007-08-03, 17:06   

C.D.

- Pora chyba coś skończyć... – warknął Akechi zbierając się do wypowiedzenia inkantacji. Lord wciąż wyglądał na niewzruszonego.
- Enave...
Momentalnie rozległ się donośny huk. Kilka okropnie głośnych trzasków... i...
Spowite mroczne cienie zaczęły omiatać wszystko wokół. Dosłyszalny szczęk gardeł, które jednogłośnie wykrzyknęły chórem komendę „Za Czarnego Pana”.
Aurorzy natychmiast rozpoczęli eskalację. Przywódca zaczerpnął ponownie powietrza i już zaczynał ponawiać inkantację kiedy to jeden z mrocznych osobników wylądował tuż przed nim krzycząc:
- Depulso!
Erecha odrzuciło na odległość dość pokaźną. Jego ciało zatrzymało się uderzając z impetem o futrynę drzwi. Przez moment zabrakło mu tchu jakoby doznał wybicia płuc. Poczuł własną krew ciągnącą smugę wokół ust.
Ktoś przystanął naprzeciw. Jakieś dwa cale od twarzy Akechiego pojawił się zmaz spodu czarnej szaty z zielonym pasem dzielnym po środku.
- Widzisz Erech... chyba pomyliłeś przeciwników – odparł cichy głos, którego właściciel z całej siły kopnął przeciwnika w twarz.
Auror lekko się zatoczył. Czuł piekący ból nosa. Miał wrażenie, że wszystko pokrywa ciemnoczerwona mgiełka. Pomimo tego otarł wierzchem dłoni spękaną wargę unosząc się do pionu. Był zdenerwowany, ale jego postawa sugerowała pewnego rodzaju opanowanie.
- Jesteś cholernie kłopotliwy Liserg... – fuknął spoglądając na ubroczone krwią, białe sukno własnej szaty.
- A ty już prawie martwy... – parsknął przeciwnik serwując kolejną inkantację. Walka rozgorzała na dobre.
Megan McGurie wraz z dwoma towarzyszami broni poczęła odpierać ataki trzech drabów skrywanych pośród płaszczy. Każdy z nim wydawał się być identyczny, różniły ich przeto jedynie tak istotne cechy jak wzrost i umiejętności. Najwyższy z nich o wyjątkowo napiętej sylwetce wydawał się być całkowicie pochłonięty zadawaniem bólu nauczycielce. Tak pochłonięty, iż nie zdał sobie sprawy z tego, iż niespodziewanie jego stopy połączyły i oplotły grube liny. Śmierciożerca legł na deskach, a jego miejsce zastawił kolejny jego kamrat. Tym razem nieco niższy o zdecydowanie mniejszej chęci do wystawiania się na przypadkowe ataki.
- Draz zajmij się de’Gaullem! Niech ich szlag! – warknął Morir próbując raz na zawsze posłać dowódcę aurorskich sił na kwieciste, niebiańskie pola. Erech jednak niezbyt się tym przejąwszy po prostu unikał złowrogich zaklęć wysyłając sporadycznie własne „odpowiedzi” w formach najróżniejszych.
- A kim ja jestem dla niego pokojówką, albo położną? – wrzasnął Draz jednocześnie próbując dotrzeć do unieruchomionego towarzysza.

Egor przez krótką chwilę obserwował jak Greed wydaje szczątkowe polecenia swojej prawej dłoni. Tajemniczej postaci znanej jako Morir Liserg, doprawdy niesamowicie tajemniczej...
Mroczny Lord wrócił z powrotem do swego wcześniejszego rozmówcy. Uśmiechał się wyjątkowo nieprzyjemnie co dało jasno do zrozumienia, iż powinno to być znakiem do zwiększenia już i tak napiętej czujności.
- Więc zaczynajmy... raz na zawsze Kingsley...
- Nawet nie wiesz jak mnie to raduje...
I nie kłamał...

Likurg 
Król Sparty

Wysłany: 2007-08-03, 17:18   

WOW!!!!! SUPER!!!!ZATKAŁO MNIE POZYTYWNIE ;-) ;-)
EDIT: Mam nadzieje że w chociaż jednej powieści wygra zło :-P

Damiano1234 

Wysłany: 2007-08-03, 18:18   

GEEEENIALNE... Mi sie podoba, nie mam zastrzeżenień... Fajne

http://futrzak.jestmistrzem.pl/
jeśli sądzicie, że jestem mistrzem, klikajcie xD

{GM}Megan McGuire 
Vampire

Wysłany: 2007-08-15, 17:36   

Yay ^^ Jakbym siebie słyszała ^^ Genialne, naprawdę powiem nawet, że zarąbiste ^^Trochę się wkurzyłam bo napoczątku przecyztałam szybko, że ja jestem przygarbiona i w okularach (XD zmęczona podróżą... ;P) ale... czekam ^^ Ciekawie się zapowiada

{GM}Saligia 

Wysłany: 2007-08-19, 22:16   

Fajne, bardzo fajne. Mogłabym sie pewnie czepnac tu czy tam, ale juz nie będe z siebie robić takiej zołzy ;) W kazdym razie nie dziś, nie teraz. Ogólnie, to bardzo mi się poodba i chętnie poczytam dalej. Mam tylko małą, cichą nadzieję, że dostapię (a raczej moja postać dostąpi) zaszczytu choć malutkiej wzmianki ;)

Odpowiedz do tematu