Wysłany: 2007-07-13, 17:39 Akcja
Chciałbym wprowadzić trochę akcji do tej gry .Nie wiem tylko czy tak się da.Ja obecnie jestem aurorem gdybym dołączył do śmierciożerców mógłbym być szpiegiem (szpiegowałbym dla śmierciożercó).Mógłbym np. podać hasło do pokoju aurorów.Przez kilka dni bym szpiegował.Potem Akechi by to odkrył wywiązała by się między nami walka(między mną i Akechim).Ja bym przegrał Akechi uwięziłby mnie i powiadomiłby Egora o tym że szpiegowałem.Egor zesłałby mnie do Azkabanu(na jakiś czas ja myśle nie na zawsze może na kilka dni) a następnie powiadomiłby o tym uczniów. Co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony przez bimber31 2007-07-13, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Bimber, właśnie napisałeś w miejscu, które widzi i Akechi i Ethan.. Wiedzą już, że chcesz być szpiegiem i wątpię, aby którykolwiek z nich przyjął Cię do siebie ;P
1) Jestem zbyt leniwy na jakieś akcje.
2) Si, już przeczytałem
3) Jakbyś podał hasło to bym cię wysterylizował (wykastrował). Bo przez jakiś czas miałem tam chwilę spokoju. Teraz już mniej. Błąkam się po zamku szukając tajemnych przejść itp. (jedno już znalazłem =D)
Wysłany: 2007-07-13, 20:12
A ja dwa przejścia znalazłem No nawet byśmy go nie przyjeli, więc bimer wymyśl coś lepszego. Co do napadu to możecie go mieć. Troche to potrwa (organizacja zaplecza, ludzi itp.) Ściągniemy Greeda i paru innych. Walka będzie potężna.
_________________ Zapracowany. Diagnoza: Cierpi na chroniczny brak wolnego czasu