Wysłany: 2008-02-12, 13:09 Harry Potter:The Wizards Chronicles
Zna ktoś linka jak pobrać tom grę?Bardzo mi sie spodobała ale granie na angilelskich sevrach mnie wkurza i duże lagi som.Jest taka możliwość żebym miał te grę na kompie i grał w nią sam bez połączenia z netem a jak już to tylko z kolegom??Proszę pomóżcie
Lol... Czy granie samemu w gre MMORPG ma jakis sens? Tak jest prosty sposob. Napisz do osoby ktora ta gre stworzyla zeby Ci ja przyslala, lub zrob sobie podobna. Gra sie sciaga sama. jak w byondzie bedziesz chcial grac to gra najpierw sie sciagnie
Właśnie nie wiem kto stworzył tom gre.Ego ją napewno ma.Dla mnie ma bo bendzie sie miło grało bez lagów a nie tak jak na angileskim servie co prawie tez nikogo nie ma .Co za rozica.
Ale chce tom bo mi sie podoba a potem ją moze nieco ulepszył ale wątpie bo tam nie ma co ulepszać,chce se tylko pograc bez neta bo na angielskim lekcje sa o 23 i 2 osoby tylko moga poznać czar.Kurde kto ma ten link.......
Nie pisze sie 2 postow pod zad, od tego jest obcja edytuj. Linku do sciagniecia bezposrednio gry raczej nie ma ale mozesz poszukac czegos na google i poczytac o tym.
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2008-02-13, 10:20
Po pierwsze Levan naucz się w miarę poprawnie pisać.
Po drugie z tą grą ni ma tak leciutko. Jakby chcieli, żeby każdy mógł sobie pobierać i grać to nie widzę powodów dlaczego miałoby nie być polskiego serwera, a jak eGo pisał: Twórcy nie chcą by takowy istniał.
Thx za uwagę, do zobaczenia :P