No... tak sobie rysowałam... Warto wspomnieć że to moje pierwsze zetknięcia z mangą xD
Lecimy xD
1.
Pierwotna wersja tego rysunku posiadała lampkę nocną, ale po tym jak Iselan nazwał to "lampką prysznicową" w zastraszającym tempie ją usunęłam xP
Osoba na tym rysunku to moja postać w wieku 11-12 lat.
2.
Tutaj trochę starsze postacie - 12-13 lat. Nie wiem kim jest ten chłopak obok, no ale mniejsza xD
(Zgłaszajcie się, jakby ktoś chciał xP)
3.
Zimowy obrazek. Postacie w wieku 16-17 lat. I przypuszczając, ten chłopak obok to Iselan xD
4.
To rysunek do opowiadania "Omega", które już niestety nie istnieje. Opowiadanie mówiło zaś o dziewczynie, księżniczce i alchemiczce zarazem.
5.
Tak sobie wyobrażałam szaty hogwardzkie. Próbka mojego pisma jak widać też tutaj zawitała xP
Tutaj bez dat... 1-14 sierpnia były rysowane...Na szybko i trochę beznadziejne...
1.
Megan i Cathelin. Niedługo dowiecie się o niej więcej.
2.
Od lewej : Nicole Black (już nie gra), Iselan i Megan.
3.
Megan i William. Taki sobie rysuneczek :/ Kompletne dno...
4.
To mi się najbardziej podoba =^^= Nicole i Megan =^^=
5.
To też mi się podoba... Lepszy był tego pomysł w głowie niż na papierze... Na górze jakby kto nie wiedział rodzice Meg i Will`a no i oni ;P
6.
Ach... ;) Megan w postaci Bloodeye`a ;P Jeszcze narysowane w Polsce. Nos mi nie wyszedł :(
To tyle narazie. Mam nadzieję, że przezemnie nie musieliście zwrócić śniadania xP
Ostatnio zmieniony przez Megan McGuire 2007-08-16, 18:50, w całości zmieniany 2 razy
Och... Pochlebnych komentarzy się nie spodziewałam xP Tak jakoś... miło xD
Up@ Jeszcze wielu rzeczy przezemnie dokonasz xD (skoku przez okno... załamania nerwowego... [joke])
nom...niezłe.(chyba wszysko tak oceniam)jeszcze z jeden by się przydał(Kończąc szkołę)...co tu jeszcze mówć?nie wiem,mało mówiący jestem...mi się najbardziej podoba obrazek nr.3.chociaż Iselan wygląda jakby chciał cię zabić
Trzeba przyznać, że nie każdy potrafi tak rysować... i cóż więcej tu pisać.. Keep up the good work, twórz dalej, doskonal się, co rysunek to krok w kierunku doskonałośći.
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
A... znalazłam to jakoś niedawno, ale rys. z 2003 :P Czyli tutaj macie jeden z pierwszych szkiców wyglądu Meg :P
Głowa taka jakaś nie ten teges xD W ogóle jak na to spojrze to mnie odsuwa na parę metrów xD
Wiek: 114 Dołączyła: 18 Maj 2007 Posty: 194 Skąd: Miasto koziołków
Wysłany: 2007-09-24, 19:30
Ja sie tam na rysowaniu nie znam ^^ ogólnie to ładne, chociaż moze tego rodzaju manga-style nie nalezy do moich ulubionych :) Jest tylko jedno co jest zue.... ta kartka w kratkę w tle... ^^