Krico, a nie mozna by umiescic naszego buttona na stronie HP News , button na tej stronie to bardzo dobra reklama, a oni mogliby umiescic na tym forum swoj...
Wysłany: 2007-08-24, 22:10
No poszukałem trochę w necie i znalazłem cosik takiego
[linki usunięte - bezwartościowe strony]
To są strony z wymiana bannerów jakby ktoś nie wiedział o co chodzi to krótko wytłumaczę:
Rejestruje sie stronkę na tej stronce(jak to brzmi;P) i wrzuca sie bannery na swoją stronę(przepraszam za powtórzenia ale już późno jest i zmęczony jestem)i za każde ileś tam kliknięć nasz banner będzie wyświetlany ileś tam razy na innych stronach.Prosta darmowa reklama!
Ostatnio zmieniony przez Krico 2007-08-24, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Taka wymiana banerów nie jest praktyczna. Klik za klik? Tutaj się liczy strona, na której znajdowałby się nasz baner. Po co umieszczać baner na stronie chrześcijańskiej (dabar.pl - Wymiana Banerów Stron Chrześcijańskich)?
Przede wszystkim nacisk trzeba kłaść na reklamę skierowaną ze stron powiązanych tematycznie, czyli ze wszelkich stron i for związanych pośrednio lub bezpośrednio z grami typu MMORPG. Praktycznie każda gra internetowa ma swoje forum, więc jest to idealne miejsce na reklamowanie innej gry (gracze z jednej gry przechodzą do innej).
_________________ It's changing out there. There's a storm coming, Harry, just like the last time. ~ R. Hagrid
Jesli byś czytał wszystkie posty(nawet wyżej pisze) to byś wiedział ,że reklama jest prowadzona tylko z innymi forum MMORPG lub bezpośrednio z innymi o HP
Edit: Co do postu to troche beznadziejny :/
Ostatnio zmieniony przez Slay 2007-08-25, 10:02, w całości zmieniany 1 raz