A więc tak od 3 dni wiem o HP:TWC mam już wszystko co potrzebne do grania ale server jest offline -.- i moje pytanie brzmi jak gra ma być popularna skoro nie da się w nią grać??
Może ktoś mi to wytłumaczy jak z tym serverem jest?? że jak jakaś osoba jest online to server też jest?? czy może gra stoi na servie jakiejś firmy która ma teraz problem??
Bo naprawdę jest to irytujące że jet gra mmo ale server jest off -.-
Pozatym ostatnio (pewnie zauważyłeś) pogoda nie jest przyjazna dla łącz internetowych i nie ma możliwości podłączenia sie do servera cierpliwości eGo zapowiedział ze jutro bedzie
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Fakt zapomniałem o pogodzie ;] ale poza tym przecież napisałem że po co trzymać na kogoś kompie skoro można dać na jakiś tani servere 24h chyba że fundusze są bardzooooo ograniczone o ile jakiekolwiek są...
Wiem że wczoraj był online bo wtedy zacząłem wszystko pobierać ale zanim zdążyłem się podłączyć już był off .A więc może mała zrzutka?? ja mogę się zrzucić
A poza tym z tego co wiem ostatnio było ok 10 osób online wiec jak na razie nie potrzeba jakiegoś wypas serva nie???
10 ludu x 10 zl =100zl i all jesteśmy happy bo z tego co obserwuje to przecież w Polsce fanów pottera jest wielu więc ta gra ma olbrzymią przyszłość jeśli dobrze zostanie pokierowana ale jeśli będzie online 5 h na 3 dni to raczej o pozytywnej opinii nie ma co liczyć (mówię to co myślę bo naprawdę ta gra ma olbrzymi potencjał ale nie ma nić doskonałego a lepiej szczerze gadać a nie wciskać że gra jest 100% wspaniała )
ok Kakaszi to teraz zadbaj aby wszyscy fani dowiedzieli sie o grze...
(a tak offtopowo to jest prośba abyś nie szedł do gryffindoru i ravenclawu bo sa przeludnione...)
_________________ Ha! a wy takiego podpisu nie macie :P
Ja nie wiem nawet czy sobie pogram o.O... ale wracając do tematu poszukam jakiegoś hosta (dość taniego tylko bardzo proszę o sprecyzowanie tego czego szukamy(szukam??)
i jeszcze 1 jak tak patrze na to co napisałem to wydaje się jag bym był przeciwko tej grze a tak nie jest ;) chętnie nawet bym podjął jakąś pomoc na razie niech ktoś razem ze mną szuka hosta
Ja nie wiem nawet czy sobie pogram o.O... ale wracając do tematu poszukam jakiegoś hosta (dość taniego tylko bardzo proszę o sprecyzowanie tego czego szukamy(szukam??)
i jeszcze 1 jak tak patrze na to co napisałem to wydaje się jag bym był przeciwko tej grze a tak nie jest ;) chętnie nawet bym podjął jakąś pomoc na razie niech ktoś razem ze mną szuka hosta
Host jest znaleziony, tyle, że kosztuje ~160zł, a jak na razie mamy grupkę chętnych, którzy mogą dawać OKOŁO 10zł prawie, że regularnie co miesiąc i to tylko przez SMSa, bo tyle im zostaje na koncie pod koniec każdego miecha.. Zbyt to wszystko niepewne..