Postanowiłem zamieścić kilka informacji o naszym zawodzie, a z powodu, iż nie przyjmuje na razie zgłoszeń będzie to dość ograniczony temat
Zacznę może od przedstawienia składu:
Damian Orlin de'Gaulle - redaktor naczelny(SZEF ), wydarzenia specjalne, sport
Arti- (na razie nieosiągalny) grafik
Amidamaru Stern- praktykant, Ministerstwo Magii i firmy
Justynka- praktykantka, Magiczne Stworzenia i... co mi do głowy przyjdzie to dopisze
Kontakt:
Jakbyście mieli jakieś ciekawe tematy to walić do mnie. Jestem w biurze ok. 12- jeszcze się zastanawiam czy podać adres - , potem albo łażę po szkole albo siedzę w moim domu Tylko proszę nie przysyłać bzdur. Np. Kot Dyrektora został zjedzony przez psa Morira, albo pies Morira zdechł bo zjadł kota Dyrektora.
Zażalenia:
Proszę nie do mnie skargi typu: czemu nic nie napisałeś? Ja napisałem ale kiedy to wyjdzie zależy od eGo.
Wiadomości do pracowników będę ogłaszał w tym temacie
DZISIAJ O 18 JEST SPOTKANIE WIĘC PRZYDAŁOBY SIĘ BY BYŁ ZARÓWNO AMIDAMARU JAK I JUSTYNKA. MÓWIĘ TO TU BO NIE MAM Z WAMI INNEGO KONTAKTU.
ADRES REDAKCJI
Coraz więcej osób się już kręci nie więdząc, że są w redakcji więc powiem. Aby dojść do redakcji trzeba w say wpisać "Reception". Wstęp do mojego gabinetu jest zastrzeżony hasłem ale jak chcecie porozmawiać na osobności to pisać do mnie pm'a w grze to otworze.
Ostatnio zmieniony przez Damiano1234 2007-08-05, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 31 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: z Lasu xD
Wysłany: 2007-08-06, 09:32
W proroku nie muszę odmieniać twojego nicku przez przypadki... Akechi według mnie jeśli nick zawiera cyfry, to nie powinno się odmieniać wyrazowej części...
Może dacie już spokój tej lingwistycznej debacie? Ewentualnie, jeśli serce dyktuje, dokończcie ją prywatnie - Ivul Mod